Inloopmiddag gemeentehuis inzake de aanslag WOZ en gemeentelijke belastingen

  

Belastingaanslag in de bus: BSOB voor informatie

Met vragen over, bijvoorbeeld, de aanslag of de WOZ-waarde kun je terecht bij BSOB, telefonisch of tijdens het inloopspreekuur op maandag 11 maart in het gemeentehuis.

Het uiterlijk van het aanslagbiljet is veranderd. Zo is er geen acceptgiro. Wilt u het bedrag van het aanslagbiljet zelf overmaken? Gebruik dan onlinebankieren of een overschrijvingsformulier van uw bank. Nog handiger is kiezen voor automatische incasso. Een machtigingsformulier voor automatische incasso zit bij het aanslagbiljet.

Waar kan ik terecht met vragen?
We zetten de mogelijkheden op een rij:

  • BSOB is van maandag 25 t/m donderdag 28 februari langer telefonisch bereikbaar op (088) 551 00 00: van 09.00 tot 18.00 uur.
  • Ook is er op maandag 11 maart een inloopspreekuur in het gemeentehuis, van 16.00 tot 19.00 uur. Deskundigen van BSOB zijn dan aanwezig om vragen te beantwoorden. Denk aan je legitimatiebewijs!
  • Online kun je altijd terecht op www.bs-ob.nl(externe link). Hier regel je zelf je belastingzaken via het digitaal loket.

Tijdig betalen
Denk eraan de belastingaanslag tijdig te betalen. BSOB stuurt geen herinnering bij een betalingsachterstand. Je ontvangt direct een aanmaning waar meerkosten aan verbonden zijn. Kun je deze belastingaanslag niet betalen? Of denk je dat je in aanmerking komt voor kwijtschelding? Neem dan contact op met BSOB.

Over BSOB
Belastingsamenwerking Oost-Brabant is een samenwerkingsverband tussen waterschap Aa en Maas en elf Brabantse gemeenten (Asten, Bernheze, Boekel, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek, Landerd, Oss, Sint Anthonis, Someren en Uden) op het gebied van gemeentelijke en waterschapsbelastingen.

Bron: Gemeente Gemert-Bakel